onsdag 22 augusti 2007

En Lo till färdig

Det blev varken innovativt eller speciellt vackert men en Lo till såg dagens ljus igår. I ärlighetens namn var den mer frampressad än framlekt eller så. kreativiteten är på noll nu när skolan börjat. jag är trött som en gnu och har så hmmm ont *svär mycket och länge*

Jag vill bara dementera att jag är någon form av scanner marodör * blinkar åt
Ullis*
men jag skulle vilja dra en hammare i min arbetsdator med tillhörande server och skrivare. Servern ligger nere halva tiden vilket innebär att jag inte ens kan spara på vår externa hårddisk på kommunen. Vilket jobb för ett veckobrev det blev igår, 5 timmars arbete för att få skiten sparat och utskrivet.

Ikväll blir det papprika och en del pyssel. Ser fram emot det om jag nu kan få något gjort förståss.

Någon som har en ny och fräsch sida med skisser till övers så kan ni väl skriva den här hos mig.

torsdag 16 augusti 2007

Nu är vi hemma igen

Ja egentligen har vi välan varit det sedan i söndags. Men jag åkte direkt till Åland med jobbet och sedan kom jag hem med migrän i tisdags som har förpestat min vardag i flera dagar nu. Skulle gått på Minimara på Papprika igår men fick ställa in eftersom medicinen var slut och jag började att kräkas.

Jag har nu jobbat min första vecka och nästa vecka kommer det en hel drös med underbara ungar till oss på skolan. Hade först ångest för att semestern är slut men n u ser jag fram emot att träffa alla ljuvliga och mindre ljuvliga barn oxå för den delen.

Ni som inte kolla Pias blogg på länge ....gör det hon har en jättefin LO på våra ungar där. *kramar på duktiga Pia*

Jag har så hhmmm ont i kroppen just nu att medicinerna inte räcker till så så mycket skapande blir det inte.

ja vad har hänt då sedan sist jag skrev??
Jo maken glömde stänga vårt sovrumsfönster så någon hade varit inne och fått larmet att gå när vi var på semester, men som tur var var inget stulet.

tisdag 7 augusti 2007

3 dagen på medeltidsveckan

Pia, klänningarna blev klara, men nu rasar de ihop. Vi var till Rusta och köpte en symaskin Fasett där för 1300. Efter 3 sicksackade klänningar började den tjuta och till slut gick det inte ens att ställa undertrådsspänningen, så i morgon ska den lämnas tillbaka och så blir det en ny från Coop istället.
Men guuuud så jag saknar min älskade 20000 kr maskin just nu. I löööve you maskinen.

Barnen trivs ganska så bra, men de försöker mörda varandra fläckvis, vilket naturligtvis tar på krafterna. Hur man tämjer 4 vildbattingar ska jag skriva en bok om tids nog ;) *Moa sitter och läser över min axel men har ännu inte skrikit, vem bryr sig om fjolliga morsor.*

Vad nytt, ja jag längtar efter mina pysselsaker, men jag roar mig med att nålbinda vilket Erika Lilja frå sysidan varit gullig och påminnt mig om hur man gör. Jätteskoj!! Tack Erika!!
Det roligaste med vår pysselstund i Almedalen var att jag bestämt möte med en norska från hobbyboden så hon var med nålade med oss. Tack för de 30 nystan garn som du släpade med dig från Norge till mig Mmarianne. *kramar om*
Tovnings och nålbindbart var det ju, garnet alltså.
Jätteroligt och jättetack.

Idag mina vänner träffade jag en kändis inom Papprika gänget, en ledtråd..hon äger Papprika, tjyvröker och bor ihop med Johan. *trumvirvlar* vem kan det vara..någon som vet? ;)
Denna någon Mallan var helt plötsligt på Kapitelhusgården utan att vara klädd i medeltidskläder *fy på sig* men ok de var på väg hem så de må vara förlåtna;)

Anette saknar dig med:)

Pia, lööve you, men alltså Uffe har fel man föds till AIK:are allt annat är förlossningsskador:)
Förresten har M och jag rett ut dagens bråk så nu mår jag bättre:)

Ullis du glämmer inte maran i Slagsta den 26?!? Samma gäller Pia


Kram kram till er alla